Programma

 

Laat je inspireren door interessante sprekers, ga in gesprek met bedrijven die naar jou op zoek zijn en volg één van de vele workshops!

 

Opening

Tijdens de opening geven verschillende professionals met verschillende functies inzicht in hoe zij de switch hebben gemaakt naar een baan waar duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Zij vertellen over hun eigen ervaringen en inspireren jou over de mogelijkheden. Een mooi begin van een inspirerende dag!

De opening is van 12:30 – 13:30 uur. De sprekers zijn Dean Kappen (Senior Digital Strategy Consultant bij ABN AMRO), Roos van Genuchten (Productmanager bij Joulz), Wim van der Woerdt (Projectleider bij De Groene Grachten).

Bedrijvenmarkt

De bedrijvenmarkt is van 13:45 – 17:00 uur

Tijdens de bedrijvenmarkt ga jij in gesprek met potentiële werkgevers. Bedrijven zijn specifiek op zoek zijn naar professionals met werkervaring én interesse in duurzaamheid.

Workshops

De workshops kunnen starten op verschillende tijden. Van 14:00 – 15:00 uur en van 15:30 – 16:30 uur.

Tijdens een workshop krijg jij een kijkje in de keuken van een bedrijf en denk je mee over een actueel vraagstuk dat het bedrijf bezighoudt. Zo leren het bedrijf en jij elkaar beter kennen. Een workshop duurt tussen 60 en 75 minuten.