Uw deelname

 

Bent u op zoek naar professionals met werkervaring? Vul het contactformulier in en wij sturen u de brochure op en nemen z.s.m. contact met u op over de mogelijkheden!

Standplaats + Workshop

U kunt met uw bedrijf een standplaats reserveren op onze carrièrebeurs. U kunt een reguliere plek van 3 x 2 meter nemen of een XL plek inclusief elektriciteit en WIFI. Ook kunt u een workshop verzorgen en met 20+ bezoekers ruim een uur intensief aan de slag gaan om een selecte groep talenten beter te leren kennen!

Employer branding

U kunt naast de reguliere communicatie uw employer branding vergroten door gebruik te maken van de verschillende promotiemogelijkheden die uw bedrijf op het event en binnen ons unieke online netwerk in de spotlight zetten! Wij vertellen u hier graag meer over.

Deelnemen 2024

Bent u enthousiast geworden om deel te nemen aan Sustainable Switch? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij sturen u dan de brochure op en nemen contact met u op over de mogelijkheden! Aanmelden voor 2023 editie kon tot 15 april. U kunt wel alvast reserveren voor 2024.

Naam(Vereist)

Deelname Switch 2024

U kunt zich niet meer aanmelden voor 26 mei 2023 , maar u kunt wel alvast een plek reserveren voor 2024. Het is vrijblijvend, maar u heeft wel als eerste de kans om een plek te reserveren.
Uw interesse(Vereist)
Uw keuze is indicatief en geen bevestiging van deelname.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.