Uw deelname

 

Bent u op zoek naar professionals met werkervaring? Vul het contactformulier in en wij sturen u de brochure op en nemen z.s.m. contact met u op over de mogelijkheden!

Standplaats + Workshop

U kunt met uw bedrijf een standplaats reserveren op onze carrièrebeurs. U krijgt een plek van 3 x 2 meter inclusief elektriciteit en WIFI. Ook kunt u een workshop verzorgen en met 25+ talenten ruim een uur intensief aan de slag gaan om een selecte groep talenten beter te leren kennen!

Employer branding

U kunt naast de reguliere communicatie uw employer branding vergroten door gebruik te maken van de verschillende promotiemogelijkheden die uw bedrijf op het event en binnen ons unieke online netwerk in de spotlight zetten! Wij vertellen u hier graag meer over.

Deelnemen 26 mei 2023

Bent u enthousiast geworden om deel te nemen aan Sustainable Switch? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij sturen u dan de brochure op en nemen contact met u op over de mogelijkheden!

Naam(Vereist)

Deelname Switch 2023

Als u wilt deelnemen op 26 mei 2023 kunt u dat hier kenbaar maken. Wij nemen dan contact met u op over de mogelijkheden.
Uw interesse(Vereist)
Uw keuze is indicatief en geen bevestiging van deelname.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.